Opdag nye bands og ny musik med Firestone

Følg Firestone Music Tour hvor vi giver disse morgendagens internationale stjerner deres første store scene at spille på!

Firestone & musik

Firestones forbindelse til musik går langt dybere end bare sponsering. Vi arbejder tæt sammen med de enkelte festivals for at sikre, at både musikere og musikelskere får autentiske musikoplevelser

Bands

Vi giver up-and-coming talenter deres første mulighed for at spille på de store europæiske festivaler.

Bands

Firestone Scenen er en intim oplevelse, der samler fans og passionerede musikere.

Fans

Alt hvad vi gør, gør vi for vores fans. Fra "car-aoke" bilen til diverse pitstop områder og Firestone busserne; det hele er for at hjælpe dig, så du let kan nyde og opleve musikken.

Fans

Musik-fans kan hoppe i det legendariske VW bus og skråle med på deres foretrukne karaoke sange! Korte musikvideoer og snapshots skaber øjeblikkelige souvenirs.

Fans

Find let rundt på festivalpladsen med vores skilte og logoer som pejlemærker, hvor du kan mødes med dine venner.

Fans

Læn dig tilbage. Slap af. Og fest løs. Med Firestone-sponserede busser transporteres du og kunstnerne let fra punkt A til punkt B, så du kan fokusere på at nyde festivalen.

Fans

Whoa, vi er halvvejs! Men nogle gange har man bare brug for en pause. Ved pitstops'ene kan du slappe af og mødes med dine venner.

Firestone & Musik

Vind billetter

For at støtte op om spirende talenter udlodder vi ofte gratis billetter. Besøg jævnligt siden så du ikke misser en fed konkurrence!

FMT Kalendar

Firestone & Musik